Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.10.2020
O nás
Vítejte na našich stránkách...  Společnost Rössle AG ​​se stala synonymem kvality a na tom nadále staví.Společnost Rössle AG sklízí uznání v ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.10.2021 Pro hasiče
INTERSCHUTZ 20-25.6.2022
Navštivte nás na předním světovém veletrhu pro požární sbory, záchranné služby, civilní ochranu a bezpečnost na výstavišti v Hannoveru. číst celé
13.10.2020 Pro hasiče
10 důvodů proč Rössle
Sestavili jsme pro vás krátké porovnání a specifikaci nabízených produktů číst celé
Zobrazit všechny články
Chtějte info o novinkách,akcích a nových produktech !

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou cca za 14 dní.

Katalogy 2020

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti SCPSHOP S.R.O. se sídlem Neumannova1453/28,identifikační číslo: 24186996,zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 186800 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

INTERSCHUTZ 20-25.6.2022
18.10.2021 Pro hasiče
INTERSCHUTZ 20-25.6.2022
Navštivte nás na předním světovém veletrhu pro požární sbory, záchranné služby, civilní ochranu a bezpečnost na výstavišti v Hannoveru. číst celé
10 důvodů proč Rössle
13.10.2020 Pro hasiče
10 důvodů proč Rössle
Sestavili jsme pro vás krátké porovnání a specifikaci nabízených produktů číst celé
Rössle podporuje sport
Rössle podporuje sport
Podporujeme mladé dobrovolné hasiče... číst celé
Chtějte info o novinkách,akcích a nových produktech !
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Sídlo: Neumannova 1453/28

156 00 PRAHA 5 Zbraslav CZ

 
Kontakty
(Po-Pá, 9 -17 hod.)
Za obsah těchto stránek odpovídá spol.SCP SHOP s.r.o. © Copyright 2020 SCP Shop s.r.o. | Design by LUKAS
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz